Keukenapparatuur van Sub Zero Wolf.

Overweegt u om nieuwe apparatuur in uw keuken aan te schaffen? Of misschien zelfs wel over het plaatsen van een compleet nieuwe keuken in uw huis. De keuken is misschien wel de belangrijkste ruimte in uw huis en u wilt deze ruimte voorzien van het nodige comfort en moderne apparatuur. Denkt u dan eens aan de sublieme apparatuur van Sub Zero Wolf. Een innovatief totaalconcept op het gebied van moderne keukenapparatuur. Of het nu gaat om koelen of juist om koken: Sub Zero Wolf heeft een totaalpakket voor u. Strak vormgegeven, gemaakt van roestvrij staal en eigentijds. Een top product voor elke topkeuken.

Sub Zero Wolf: constant koelsysteem

De koelsystemen van Sub Zero zijn bijzonder. Sub Zero is ontstaan nadat een Amerikaan een vriessysteem wilde ontwikkelen dat een constante temperatuur van -18 graden Celcius zou behouden. Bij andere vriezers is het vaak moeilijk om de temperatuur echt helemaal constant te houden. Sub Zero Wolf heeft er naar gestreefd om dit wel voor elkaar te krijgen én met succes. Juist een constante temperatuur is ideaal om uw producten optimaal vers te houden.

Sub Zero koeling: kwaliteit in vers

Naast de vriezers vindt u in het Sub Zero Wolf systeem natuurlijk ook koelkasten. In allerlei soorten en maten leverbaar. Dubbele deuren met of zonder glas. Twee, drie of zes laden. Er is veel mogelijk. Standaard voor elke koelkast zijn de inlaatopeningen voor verse lucht. Want vers is waar het om gaat bij Sub Zero. Elke twintig minuten wordt de oude lucht in uw koelkast vervangen door verse lucht. Ideaal voor het behoudt van versheid in de koelkast.

Sub Zero Wolf kookapparatuur: een must voor elke kookliefhebber

Sub Zero Wolf levert kookapparatuur om gewoon bij u thuis de sterren van de hemel te kunnen te koken. Hoogwaardig, strak roestvrij staal en heel eigentijds van vorm. De fornuizen zijn fors en prima uitgerust voor het bereiden van maaltijden voor grote groepen. Een of twee aparte wokbranders, een zestal kookpitten, twee ovens en een magnetron. U kunt het zo mooi niet bedenken of het is mogelijk bij de fornuizen van Wolf.

Showroom Sub Zero Wolf apparatuur

Voor het bekijken van Sub Zero Wolf apparatuur gaan wij samen met u naar de showroom van Alluance Group B.V. te Genemuiden. Deze bevind zich op +/- 20 minuten rijden vanaf onze showroom in Zwolle.

Neem vrijblijvend contact met ons op

van galen keukens teamfoto

Om er zeker van te zijn dat we u alle individuele aandacht kunnen bieden die u verdient, raden wij u aan om een afspraak te maken. Ook zal de 500m2 showroom u inspireren. Ontwerp en offerte is altijd op afspraak.

Project Inspiratie

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Keuken Inspiratie

Verschillende Keukenstijlen

Sluit Menu